Debat 2018

De Gemeenteraadsverkiezingen 2022 komen er aan en wel op 16 maart. Een week eerder op woensdag 9 maart organiseren we een verkiezingsdebat waar ongeveer alle Zeister politieke partijen bij aanwezig zullen zijn. Dit hebben we de voorgaande edities ook gedaan. Weten zij wat er speelt in onze wijk? Wat willen we van hen weten? Wat zijn de plannen? Komt er een windmolenpark in het parkje voor de Sions-kerk? Je komt er achter door erbij te zijn!

Nu de voormalige ZAM-garage weg gaat was de huidige bewoner, dealer Henri & Herman zo aardig om de locatie beschikbaar te stellen. Een tijdelijk ontmoetingscentrum om te proberen. Wij maken het mogelijk!

Programma

De avond bestaat uit twee delen. Een korte update over BBD voor leden (of wordt ter plekke lid!) en aansluitend het hoofdprogramma: het debat voor alle inwoners van de wijk.

  • 19:15 deur open
  • 19:30-20:00 update stand BBD
  • 20:00-20:30 koffie en inloop voor debat
  • 20:30-22:00 debat alle partijen

Dit alles in de voormalige showroom van de ZAM-garage naast het Shell-station. Wees welkom en neem vooral iemand mee!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *