Kunstenhuis Zeist

Het mag weer en aangezien we nog dit jaar een ALV voor Bewoners Belangen Dichterbij (BBD) Zeist willen organiseren vindt deze plaats op 23 november 2022 in het Kunstenhuis.

Lees snel verder voor alle ins & outs:

Ook in 2022 gebeurde er weer veel in onze leefomgeving. Herinrichting van locaties, nieuwe delen van de wijk zoals Zeister Enk en veel onderhoud aan de wegen. Wat staat er komende jaren op stapel? BBD is erbij!

Op woensdagavond 23 november (19:30 inloop) praten we jullie graag bij. We blikken terug op afgelopen periode en kijken vooruit. Ook willen we een aantal nieuwe bestuursleden voorstellen en met jullie, als mede buurtbewoners, het gesprek aangaan om te kijken waar we op kunnen focussen. De dossiers die wij voor nu op de radar hebben vind je alvast hier

Waarom zou je komen?

Woon jij in Parmentiersland, Dichterswijk, Vondelstein, Essenstein, Patijnpark, Zeister Enk of in de toekomst in Eikenstein? Mooi! Ben jij dan toeschouwer van de ontwikkelingen in je leefomgeving of wil je graag weten wat er speelt en meedenken? Dat laatste willen wij als BBD behartigen en daarvoor zijn jullie hard nodig. We proberen het zo compact mogelijk te houden zodat iedereen energiek naar huis gaat. 

Ben je er bij?

Inloop is vrij, maar we zouden het waarderen als je aan wil geven of je komt. Kun je gelijk nog twee extra vragen invullen! Inschrijven doe je in dit formulier.

Tenslotte zouden we het leuk vinden als je iemand meeneemt. Of dit nou iemand uit je huishouden is of iemand die je wil introduceren uit de buurt. Wees welkom!

Tot woendag 23 november vanaf 19.30 in het Kunstenhuis aan de Egelingelaan!

hartelijke groet namens het bestuur,

Hildebrand Stoker (voorzitter)

Vragen? Contactmanieren vind je hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *