ZAM aanzicht via Google Streetview

Zomer 2024 – De afgelopen twee jaar is er in onze buurt veel te doen geweest over de mogelijke komst van een Humanitas voorziening naar het voormalige ZAM-garage terrein. In het voorjaar richting de zomer kwam er eindelijk een doorbraak. We praten je bij. Lees snel verder…

Midden in een kinderrijke woonbuurt en tegenover een kleuterschool, wilde de gemeente samen met projectontwikkelaar Kudo, woningcoöperatie Woongroen (voorheen Woongoed) en Humanitas een zorggebouw ontwikkelen gericht op jongeren met verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek. Deze bewoners hebben 24 uur per dag toezicht nodig. Uiteraard waren er zeer veel vragen vanuit de buurt, te meer omdat deze toekomstige bewoners nu een prima locatie in Odijk hebben en er in Zeist zat mensen wonen met een urgentere wens op woonruimte. Het lijkt erop dat alle druk vanuit de buurt ertoe geleid heeft dat er nu een aangepast plan ligt, dat beter past bij deze locatie. Lees er alles over in ons dossier.

Inkijkje plannen ZAM Zeist terrein
Laatste voorstel van projectontwikkelaar Kudo. In het ontdek zie je meer.

Dossier ZAM – Status zomer 2024

We houden van veel dossiers in onze wijk de actuele status bij. Je vindt al het nieuws omtrent de plannen op het ZAM-terrein in het Dossier ZAM.

Voorlopig lijkt dit helemaal de goede kant op te gaan. We volgen het op de voet hier bij de BBD.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *